Januar, 2017

18jan19:30FLETTVERK19:30 Asker Kulturhus :Konsert

Mer

Om

FLETTVERK

En konsert der lyden av steininstrumenter møter ny musikk og der ny musikk flettes inn i et klassisk mesterverk.  Hør to strålende musikere og unge slagverkere.

Hvordan låter en steinmarimba eller en steinharpe? På konserten FLETTVERK møter lyden av steininstrumenter musikk for fiolin og piano komponert av Kari Beate Tandberg.

Nyskrevet musikk av Karsten Brustad, flettes inn i et klassisk mesterverk for samme besetning av Sergei Prokofiev.  Konserten FLETTVERK spinner rundt ideen om å flette noe inn i noe annet.

Den setter musikk i relieff.  Du får høre høre hele tre urframføringer!

Vi møter to strålende, unge musikere; fiolinisten Ingvild Habbestad (Kringkastingsorkesteret) og pianisten Joachim Kwetzinsky (Norges musikkhøsgskole/Barratt Dues musikkinstitutt).

Og stein-instrumentene? – de trakteres av slagverk-elever ved kulturskolen i Asker med deres lærer Gunnar Berg Nilsen i spissen.

Asker sentrum er utsmykket med mange flotte steinskulpturer.  De fleste er laget av skulptøren Sissel Berntsen, som også står bak instrumentene i stein på denne konserten.

Musikken til de Asker-baserte komponistene Tandberg og Brustad er overført i NRK radio en rekke ganger og framført over hele verden. Nå er den å høre igjen i Asker kulturhus.

Arrangør for konserten er Karsten Brustad i samarbeid med Asker kulturhus.

Få med deg nyskapningen FLETTVERK, og start året 2017 med en unik lytteopplevelse!

 

Konserten inngår i Komponistforeningens 100-årsjubileum.

 

Tid

(Onsdag) 19:30

Sted

Asker Kulturhus

Strøket 15A, Asker

Billetter

Kjøp billett
X
X