Komponistens verktøykasse: Skrivekurs – hvordan løfte egne presentasjoner og verkomtaler?

Skribentene Ida Habbestad og Hild Borchgrevink er kursledere når vi inviterer til skrivekurs i Komponistens verktøykasse lørdag 24. februar kl 12.00-15.00. I dette kurset vil deltakerne skrive korte utkast til komponistbiografier og verkomtaler. Kurslederne gir tips om hvordan slike tekster kan løftes til å fungere godt i konsertprogrammer og andre sammenhenger. Kurset vil bli fulgt opp med en ytterligere samling 2. mars for dem som er interessert i å skrive mer og jobbe videre med disse eller andre typer tekster.

Ida Habbestad er skribent, redaktør i Ballade og styreleder i Norsk kritikerlag. Hild Borchgrevink er skribent, tidligere redaktør for Scenekunst.no og har for tiden arbeidsstipend som kritiker. Begge har også erfaring fra festival- og konsertarrangering på samtidsmusikkfeltet. De har sammen utviklet flere skrivekurs om musikk som de jevnlig holder på utdanningsinstitusjoner og i tilknytning til festivaler.

Skrivekurset lørdag 24. februar er det andre seminaret i serien Komponistens verktøykasse, som er et nytt tilbud til medlemmer og andre interesserte én gang i måneden i våre egne lokaler. Komponistens verktøykasse skal være en arena der komponister skal få innspill og råd, samt varm suppe og en kollegial møteplass. Vi håper på mange gjensyn og nye bekjentskaper.

Seminaret er gratis og åpent for alle komponister, både medlemmer i NKF, nyMusikks komponistgruppe, komposisjonsstudenter og andre, men vi krever påmelding for å kunne beregne sitteplasser og mat.
Påmeldingen er bindende. Vi ber om at påmeldte som blir forhindret i å komme melder seg av arrangementet av hensyn til kapasitet på antall deltakere og matbestilling. (NB! Påmeldte som ikke kommer på kurset uten å ha meldt forfall vil bli fakturert med kr 100,-)

Dato: 24. februar 2018
Tid: 12.00-15.00
Sted: Kongensgate 24, 4 etg.
Påmeldingsfrist: 22. februar

VELKOMMEN!