Komponistens verktøykasse 6. mai: Dorico – spørsmål og svar

I denne verktøykassen vil komponist Dagfinn Koch bistå med råd og veiledning, samt svare på spørsmål knyttet til notasjonsverktøyet Dorico. Arrangementet er beregnet på de som allerede behersker programmet.  
 
Spørsmålsrunden vil vare i 2 timer, inkludert pauser. Det vil være mulig å stille spørsmål underveis i arrangementet, eller send inn på forhånd til:  maral@komponist.no 

Arrangementet er åpent for alle – du trenger ikke å være medlem i Norsk Komponistforening for å delta, men krever påmelding via skjemaet under.

Om Dagfinn Koch: 
Dagfinn Koch (1964) begynte med noteskriveprogrammet Finale i 1993, og gikk til innkjøp av Dorico samme dagen det kom på markedet 19. oktober 2016, og har siden den gang brukt det fast. Som komponist er han levende opptatt av musikkestetikk og idéhistorie.  Han har vært tilknyttet IRCAM Forum i over 20 år, og er opptatt av datamaskinassistert komposisjon, primært anvendt innenfor en lyrisk figurativ tenkning.  

Han har tidligere studert komposisjon ved Lasse Thoresen og Hochschule (nå Universität) og har gjort en rekke fremføringer i både inn – og utland: Bergen filharmoniske orkester, KORK, Roma Tre Orchestra, Das Philharmonische Orchester der Hansestadt Lübeck, BIT20 og Bodø sinfonietta.  Og nå – en trio for Cikada RBK som skal fremføres så snart pandemien er over.