Komponistens verktøykasse kommer til Bergen

Åpent skrivekurs for komponister, musikere og andre interesserte.

Ida Habbestad er kursleder når vi inviterer til skrivekurs i Komponistens verktøykasse mandag 12. november i Bergen. I dette kurset vil deltakerne skrive korte utkast til komponistbiografier og verkomtaler. Kursleder gir tips om hvordan slike tekster kan løftes til å fungere godt i konsertprogrammer og andre sammenhenger.

Ida Habbestad er daglig leder i Norsk Komponistforening, skribent, tidligere redaktør i Ballade og styreleder i Norsk kritikerlag. Sammen med Hild Borchgrevink har Ida utviklet flere skrivekurs om musikk som de jevnlig holder på utdanningsinstitusjoner og i tilknytning til festivaler.

Skrivekurset mandag 12. november er tilknyttet serien Komponistens verktøykasse, som er et åpent gratistilbud til Komponistforeningens medlemmer og andre interesserte. Komponistens verktøykasse skal være en arena der komponister får innspill og råd, og er en kollegial møteplass. Vi håper på mange gjensyn og nye bekjentskaper!

Seminaret er gratis og åpent for alle komponister, både medlemmer, ikke-medlemmer, komposisjonsstudenter og andre, men vi krever påmelding for å kunne beregne sitteplasser og tilpasse kurset for de som er påmeldt.

Påmeldingen er bindende. Vi ber om at påmeldte som blir forhindret i å komme melder seg av arrangementet av hensyn til kapasitet på antall deltakere.

Dato: 12. november 2018
Tid: 17.00-20.00
Sted: Møterommet i underetasjen på Bergen Off. Bibliotek, Strømgaten 6, 5015 Bergen
Påmeldingsfrist: 10. november

Påmeldingen er bindende. Vi ber om at påmeldte som blir forhindret i å komme melder seg av arrangementet av hensyn til kapasitet på antall deltakere og matbestilling. (NB! Påmeldte som ikke kommer på seminaret uten å ha meldt forfall vil bli fakturert med kr 100,-)