Medlemsrabatt hos ProLyd

NYTT MEDLEMSTILBUD HOS PROLYD
Publisert 8. mai 2020

Komponistforeningen kan nå presentere et nytt medlemstilbud. Vi har vært i kontakt med ProLyd, et av de ledende selskapene for profesjonelt lydutstyr i Norge, og fått avtale om eksklusive rabatter for våre medlemmer på noen av deres produkter.

ProLyd har opprettet følgende rabattkode som kan brukes i kassen på nettbutikken www.prolyd.no
Din rabattkode: NKF2020

SLIK GÅR DU FREM:
Om du ikke allerede er kunde hos ProLyd, må registrere seg som kunde. Du får da to valg, privat eller bedrift: Velg privat dersom du ikke har kommersiell tilnærming. Bedrift for medlemmer med organisasjonsnummer. Rabattkoden virker for begge alternativene. Fyll ut navn, adresse mm, samt NKF2020 i feltet for rabattkode. Koden vil gjelde ut året.

Dersom du er kunde fra før, kan du få registrert rabattkoden på din profil ved å legge et produkt i handlekurven. Se instruksjonsbilder under.

EKSLUSIVE TILBUD TIL NKFs MEDLEMMER:
Ved å benytte NKFs rabattkode i kassen på nettbutikken vil Komponistforeningens medlemmer få avslag på følgende produkter*:

30% på Cordial kabler
20% på Dynaudio Pro høyttalere i BM og Lyd serien 
15% på lyd absorbenter fra Artnovion, HELEN modellene              
10% på utvalgte Schoeps mikrofoner
10% på utvalgte RME produkter, samt mer på enkelte kampanjer.

I tillegg har ProLyd lagt medlems til alle kampanjepriser, så ved å registrere seg med koden i kassen vil man få tilgang til disse også. 

Rabattene har virkning fra og med i dag og ut året 2020.
*Dersom du ser at det er andre produkter hos ProLyd som er attraktive for våre medlemmer å få rabatt på, kan du sende oss innspill med produktnavn (og gjerne lenke til ProLyds katalog) på komponist@komponist.no så vil vi forhandle om rabatter på vegne av medlemmene.

INSTRUKSJON FOR DEG SOM ALLEREDE ER KUNDE HOS PROLYD
Slik legger du til NKFs rabattkode.
Ta første steg i kjøpsprosessen i kassen for å få lagt til rabattkoden. Ved feltet Melding til salgsavdeling/Bestillingsreferanse finner du en rullegardinsmeny. Velg emnet Rabattkode. Skriv inn koden NKF2020 og klikk Legg til. Du trenger ikke fullføre kjøpet. Dette gjøres kun  for å få lagt medlemskoden på ditt navn. Etter denne registreringen virker rabattkoden automatisk. 

Dette sier ProLyd om seg selv
Prolyd har siden etableringen av selskapet i 1996 vokst til å bli et av de ledende selskapene for prosjektering, leveranse og installasjon av profesjonelt lydutstyr i Norge. Våre kundegrupper er musikkstudio, lyd til bilde, kringkasting, livelyd, musikere, skoleinstitusjoner, Hifi-entusiaster og forhandlere.

ProLyd importerer og distribuerer en rekke fabrikater på det norske markedet samtidig som vi forhandler det meste av alternativer. Vi har våre kunders behov i fokus og kan levere skreddersydde pakkeløsninger basert på hvilket som helst merke som innehar en kvalitet vi som fagleverandør kan stå inne for. Vårt motto er:  ”Vi leverer godlyd.  …og vårt gode gamle mantra er ”Tyngde – Bredde – Kunnskap – Ansvar”