NKF Fagseminar 14.-16. august 2020

Endelig kan vi bekrefte at fagseminaret som skulle gå av stabelen i mars nå gjenoppstår rett etter fellesferien, nærmere bestemt 14.-16. august 2020 på Sundvolden Hotel. Helse og sikkerhet har høy prioritet hos oss, og det ble ikke mulig å gjennomføre det planlagte seminaret i mars.

2010-2020: FRAMPEK OG ETTERKLANGER
Vi oppsummerer et decennium og tar pulsen på det nye.
Temaet fastholdes, og programmet vil være tett på det vi tidligere har annonsert, men med noen justeringer som vil bli informert om etter hvert. 

PRIS/DELTAKERAVGIFT: 
Early bird frem til 14. juli for NKF-medlemmer og studenter i komposisjon og musikkvitenskap: kr. 1500,-*
Andre (ikke-medlemmer): kr. 2500,-
* Etter 14. juli øker prisen til kr 2500,- for alle. 

Begrenset antall plasser!
Vi forholder oss til de enhver tid gjeldende krav i Covid-19-forskriften og følger FHIs koronaveileder for arrangementer.

Komponistforeningen gjenopptar med dette det faglige helgeseminaret som foreningen hadde tradisjon for omtrent ti år tilbake i tid. Samtidig går vi inn i et nytt decennium, så hva er da mer naturlig enn å se på tiåret som har vært? Også rent kulturpolitisk har landskapet endret seg i perioden, og i lørdagsprogrammet ser vi på dynamikken mellom kunst, samfunn og formidling i et lettbent program der vi også lanserer en stor overraskelse. Men først og fremst blir det faglige dypdykk i musikken som har vært skapt, bestilt og fremført i perioden – presentert både av utøvere, kuratorer, kritikere og andre formidlere – og ikke minst av komponistene selv, der vi gjennom tre dager blir kjent med ti verk av ti komponister som møtes parvis, og som representerer et bredt spekter av sjangre og uttrykk.

Vi gleder oss til å se dere igjen, og ønsker varmt velkommen til fagseminaret i august etter denne spesielle våren!

Påmeldingsfrist:  Førstemann til mølla, og senest 3. august klokka 13.00
👉 Meld deg på her, bindende påmelding >>> ✍️