Ny visning av KUPP-verk

– Den første prøven mellom et orkester og komponist kan føles som å ha revet ut en side fra din mest personlige dagbok og delt ut til musikerne, forteller vårt medlem Therese Birkelund Ulvo. Hennes installasjon «13 Ways to Tame a Beast» vises i forbindelse med Oslo-Filharmoniens store jubileumskonsert 28. september.

KUPP-programmet for unge komponister handler om å styrke deltakernes kunnskap om promotering og nettverksbygging. Samtlige deltakere i programmet har arbeidet med orkester, og laget videoer om sine arbeid, som vi vil presentere i forbindelse med presentasjonene av deres bestillingsverk.

Først ut er altså Therese Birkelund Ulvo, som her forteller mer om tanken bak installasjonen.

Videokreditering: Anton Ligaarden, regissør og Paragon Features, produsent

KUPP er et nytt utviklings-, nettverks og promoteringsprogram for unge komponister, initiert av Norsk Komponistforening og Music Norway og hvor Det norske komponistfond, NB Noter, Talent Norge, Sparebankstiftelsen DNB, TONO er våre samarbeidsparter.

Den første runden av KUPP gikk av stabelen i 2018-19, og det verk fra første gjennomføring av programmet som presenteres nå.

Les mer om KUPP her.

Les mer om installasjonen «13 Ways to Tame a Beast» her.

Husk at våre medlemmer får spesialpris hos OFO:
Komponistforeningens medlemmer får rabatterte konsertbilletter til kr 100 hos Oslo-Filharmonien. Tilbudet gjelder alle konserter med OFO i Konserthuset i Oslo.