UTLYSNING: UNG NORDISK MUSIKK 2020 I FINLAND

Ung Nordisk Musikk er en festival for unge komponister, lydkunstnere og andre typer kunstnere som jobber med lyd i Norden. I 2020, blir festivalen holdt 24. – 30. August i Tammerfors, Finland. Det er åpent for søknader frem til 15. juni 2019.

Juryen, som består av tre etablerte norske komponister/utøvere, velger syv av de innsendte verker til å representere Norge på festivalen. Reise og opphold til de utvalgte deltakerne er dekket av UNM. De utvalgte komponistene/kunstnerne vil også delta på workshopper, forelesninger og masterklasser under festivalen i tillegg til konsertene. Et av festivalens viktigste formål er å gi unge komponister og kunstnere som jobber med lyd en møteplass for nettverking og en mulighet til å danne profesjonelle forhold med sine nordiske kolleger.

Det finnes ingen begrensninger når det kommer til sjangre eller uttrykk på verkene.  Festivalen ser frem til å ta imot eksperimental / instrumental / elektronisk / installasjon- / teater- /  multimedia- /  performance-baserte verker.

Les hele utlysningen på http://unm.no/2020-tammerfors/

Last ned fullstendig utlysning i pdf-versjon her>>>