Vil du delta på Nordic Film Music Days i Berlin? Søk om å få bli med innen 22. november!

11. og 12. februar 2019 er det klart for nok en utgave av Nordic Film Music Days i Berlin – midt under Berlinalen. Nordens egen filmmusikkpris inneholder både seminarer, speed meetings med regissører og produsenter, og ikke minst utdeling av årets Harpa-pris til den beste nordiske filmmusikken. Norge er Berlinalens «fokusland» i 2019. Det innebærer at deler av Nordic Film Music Days foregår på relevante møteplasser rundt European Film Market.

Norsk Komponistforening ønsker å bidra til at komponister som jobber — eller ønsker å jobbe — med filmmusikk får reise til Berlin og delta disse dagene. Vi inviterer etter søknad et knippe deltakere som får dekket reise og hotell. Fordi Harpa er en nordisk nettverksarena er det reservert rom for alle deltakerne på samme hotell, i nærheten av de nordiske ambassadene. Det en forutsetning for støttet deltakelse at det valgte hotellet brukes fra 10. – 12. februar.

Hoveddelen av arrangementet finner sted på de nordiske ambassadene i den tyske hovedstaden. Dette er en unik anledning for komponister til å få faglig påfyll og til å bygge nettverkskompetanse. Du kan se utkast til program for prisutdelingen HER.

Ytterligere programinformasjon vil følge når det er åpnet for registrering.
Arrangementet er åpent for alle som jobber med eller er interessert i musikk til film, TV og dataspill!

Slik søker du:
Fyll ut dette skjemaet innen 22. november.