Vil du delta på Nordic Film Music Days i Berlin?

Søk om reisetilskudd!

22. – 25. februar 2020 er det klart for nok en utgave av Nordic Film Music Days i Berlin – midt under Berlinalen. Nordens egen filmmusikkpris inneholder både seminarer, speed meetings med regissører og produsenter, og ikke minst utdeling av årets Harpa-pris til den beste nordiske filmmusikken.

NKF ønsker å bidra til at komponister som jobber — eller ønsker å jobbe — med filmmusikk får reise til Berlin og delta disse dagene. Vi bidrar med reisestøtte på kr 5000,- til de som får innvilget søknad om deltakelse.

Fra speed-dates mellom komponister og filmregissører på Nordic Film Music days 2019.
Foto: Jon Olav Kringeland

Fordi Harpa er en nordisk nettverksarena er det reservert rom for alle deltakerne på samme hotell, i nærheten av de nordiske ambassadene. Det en forutsetning for støttet deltakelse at det valgte hotellet benyttes minimum 24. og 25. februar. Man må selv registrere seg for hotellovernatting på http://www.nordicfilmmusicdays.com (registreringen er ikke åpen enda)

SØKNADSFRIST 20. NOVEMBER 2019

Hoveddelen av arrangementet finner sted på de nordiske ambassadene i den tyske hovedstaden. Dette er en unik anledning for komponister til å få faglig påfyll og til å bygge nettverkskompetanse. Du kan også lese om tidligere arrangement og tidligere deltakere på http://www.nordicfilmmusicdays.com.

Ytterligere programinformasjon vil følge når det er åpnet for registrering. Music Norway, NKF og NOPA er og partnere i prosjektet.

SØK HER!